PeptidesHGH

Peptidi Melanotan 2 netistä Suomi

 
Pyydä puhelua / SMS

Sending a message

Mielipiteita

Voit kirjoittaa uudelleen noin myymälä oston jälkeen!
Ostoskärrysi
Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet
CAS-numero 121062-08-6
PubChem CID 92432
Molekyylikaava C50H69N15O9
Molekyylipaino 1024.18
Sequence Ac-Nle-cyclo(-beta-Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-epsilon-Lys-NH2)
Rakenteelliset nimet Ac-cyclo[Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10]?-MSH4-10-NH2
Peptidin puhtaus >99%
Liukoisuus Liukenee veteen - 100 μg/mL steriiliä laimenninta (tislattua deionisoitua vettä)
Fyysinen ulkonäkö Valkoinen lyofilisoitu jauhe
Lähde Biosynteettinen tuotanto (Chemical Synthesis)
Ehdot Tarjoamamme tuotteet on tarkoitettu vain laboratoriotutkimukseen. Tutustu Käyttöehtojamme ennen tilaamista.
Synonyymit Melanotan-II , MT2
Yksikkökoko 10 mg/vial
Yksikkömäärä 1 vial

Melanotan 2 (tunnetaan nimellä Melanotan II tai lyhyesti MT-2) on synteettinen analogi luonnollisesta melanokortiinista (peptidihormoni).  Melanokortiini stimuloi melaniinin synteesiä ja eritystä (melanogeneesi) alemmissa ihosoluissa (melanosyytit). Melaniinin määrä määrää ihon värin, ja se on geneettisesti sidoksissa, mutta riippuu myös ihoon kohdistuvan UV-valon voimakkuudesta.
Melaniini imee haitallisia UV-säteitä ja muuttaa ne lämmöksi. Mitä korkeampi ihon melaniinipitoisuus on, sitä voimakkaammin UV-säteily imeytyy ja sitä paremmin se suojaa sellaisilta tunnetuilta vaaroilta kuin seuraavat.
- auringonpolttama ja ihosyöpä
- pigmenttiläiskien muodostuminen iholle
- kollageenin tuhoutuminen ja ihon vanheneminen

Luonnollisen melanokortiinin puoliintumisaika on lyhyt, joten se ei ole tehokas lääkehoito. Tutkijat ovat muuttaneet luonnollisen melanokortiinin molekyylikaavaa sen vakauden parantamiseksi, ja kun suuri määrä syntetisoituja aineita oli analysoitu, saatiin Melanotan 2 -peptidi, joka on noin 1000 kertaa tehokkaampi kuin alkuperäinen. Tämä johtuu siitä, että ihossa vapautuu paljon nopeammin melaniinia MT-2:n avulla ja siitä, että iho ruskettuu ilman pitkäaikaista altistumista UV-säteilylle.  
Näin Melanotan 2 antaa biologisen lisäsuojan haitallisia UV-säteitä vastaan ja tekee koko vartalon syvän rusketuksen saavuttamisesta turvallisempaa, nopeampaa ja helpompaa.

Tämän synteettisen melanokortiinianalogin käyttöaiheita ovat henkilöt, joiden melaniinituotanto on heikentynyt, sekä henkilöt, joilla on voimakas vaalea ihonväri. Merkittävin vaikutus Melanotan II:lla on Pohjois-Euroopan ihmisiin, joille on ominaista fototyypit: I, II (iho vaalea, ei auringonpolttamaa tai ei juuri lainkaan auringonpolttamaa).  
Melaniinin vapautuminen MT-2:n avulla riippuu useista tekijöistä, kuten ihotyypistä, UV-säteilylle altistumisen asteesta, kehon painosta jne.

Sivuvaikutukset
Peptidin mahdollisia sivuvaikutuksia voivat olla: lisääntynyt libido, huimaus, ihottumat ja muut iho-ongelmat sekä pahoinvointi.
Vasta-aiheet
Lääkettä ei pidä käyttää seuraavien sairauksien yhteydessä: kasvaimet, melanooma, hyperpigmentaatio sekä raskauden ja imetyksen aikana.

Osta Melanotan 2 Suomessa parhaaseen hintaan ja nopealla toimituksella verkkosivuiltamme, ja tuloksesta pääset nauttimaan jo muutaman päivän kuluttua käytön aloittamisesta.

Lisätiedot
Puoliintumisaika
Säilytys Lyophilized Melanotan 2 on stabiili huoneenlämpötilassa 90 päivää, mutta se on säilytettävä pakastimessa alle -8°C: n lämpötilassa pidemmän aikaa. Melanotan 2in käyttövalmiiksi saattamisen jälkeen jääkaapissa on oltava enintään 2°C: n lämpötiloissa.
Yhteensopivuus Kaikki tuotteet
VAROITUS Tämä tuote on lyofilisoitu peptidi vain tutkimuskäyttöön. Tämä tuote EI ole ihmisen käyttöön.
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös:

Asiakkaiden arvostelut

Lue lisää arvosteluja tästä tuotteesta

Muut kielet English