PeptidesHGH

Peptid Melanotan 2 eladó

 
Kerjen visszahivast / SMS

Sending a message

Vélemények

A vásárlás után írhatsz véleményt az áruházról!
Kosarad
Fizikai és kémiai tulajdonságok
CAS szám 121062-08-6
PubChem CID 92432
Molekuláris képlet C50H69N15O9
Molekulatömeg 1024.18
Szekvencia Ac-Nle-cyclo(-beta-Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-epsilon-Lys-NH2)
Strukturális nevek Ac-cyclo[Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10]?-MSH4-10-NH2
Peptid tisztaság >99%
Oldékonyság Vízben oldódik - 100 μg/mL steril hígítószer (desztillált deionizált víz)
Fizikai megjelenés Fehér liofilizált por
Forrás Bioszintetikus termelés (kémiai szintézis)
Feltételek Az általunk kínált termékek kizárólag laboratóriumi kutatásra használhatók. Kérjük, ismerje meg az Általános Szerződési Feltételeket a megrendelés előtt.
Szinonimák Melanotan-II , MT2
Egységméret 10 mg/vial
Egységmennyiség 1 vial

A Melanotan 2 (röviden Melanotan II vagy MT-2 néven ismert) a természetes melanokortin (peptid hormon) szintetikus analógja. A melanokortin stimulálja a melanin szintézisét és szekrécióját (melanogenezis) a bőr alsó rétegének sejtjei (melanociták) által. A melanin mennyisége meghatározza a bőr színét, és genetikailag meghatározott, de függ a bőrt érő ultraibolya sugárzás intenzitásától is.
A melanin elnyeli a káros UV -sugarakat, hővé alakítva azt. Minél magasabb a bőr melanintartalma, annál intenzívebben szívódik fel az UV -sugárzás, és jobban véd az ismert veszélyekkel szemben, mint például:
- leégés és bőrrák
- öregségi foltok kialakulása a bőrön
- a kollagén elpusztítása és a bőr öregedése

A természetes melanokortin felezési ideje rövid, ezért gyógyszerként nem hatékony. A rezisztencia növelése érdekében a tudósok módosították a természetes melanokortin molekuláris képletét, és miután számos szintetizált anyagot elemeztek, a Melanotan 2 peptidet kapták, amely körülbelül 1000 -szer erősebbnek bizonyult az eredetinél. Ez annak köszönhető, hogy az MT-2 segítségével sokkal gyorsabban szabadul fel a bőrben a melanin, és ennek következtében leégnek, anélkül, hogy hosszan UV-sugárzásnak lenne kitéve.
Így a Melanotan 2 további biológiai védelmet nyújt a káros UV -sugarak ellen, és biztonságosabb, gyorsabb, könnyebb és mélyebb barnulást biztosít az egész test számára.

A melanokortin szintetikus analógjának használatára vonatkozó jelzések azoknak az embereknek szólnak, akik megsértik a melanin termelést, valamint azok számára, akik kifejezetten világos bőrszínűek. A legszembetűnőbb hatás a Melanotan II az észak -európai emberekre, akikre a fototípusok jellemzőek: I, II (a bőr sápadt, nem barnul vagy alig barnul a napon).
A melanin felszabadulása MT-2 használatával számos tényezőtől függ, mint például a bőrtípus, az UV-sugárzás, a testsúly stb.

Mellékhatások
A peptid lehetséges mellékhatásai a következők lehetnek: fokozott libidó, szédülés, kiütések és egyéb bőrproblémák, valamint hányinger.
Ellenjavallatok
Jobb, ha nem használja a gyógyszert daganatok, melanoma, hiperpigmentáció jelenlétében, valamint terhesség és szoptatás alatt.

A Melanotan 2 -t Magyarországon a legjobb áron és gyors szállítással vásárolhatja meg weboldalunkon, és az eredmény már az alkalmazás megkezdése után néhány napon belül élvezhető.

További információk
Fél élet
Tárolás A Lyophilized Melanotan 2 szobahőmérsékleten 90 napig stabil, azonban az egyiket hosszabb ideig tartó, -8°C alatti mélyhűtőben kell tárolni. A Melanotan 2 feloldása után hűteni kell a 2°C-ot meg nem haladó hőmérsékleten.
Kompatibilitás Minden termék
FIGYELEM Ez a termék liofilizált peptid kizárólag kutatási célokra. Ez a termék NEM emberi használatra készült.
Azok a vásárlók akik megvásárolták ezt az árut szintén megvásárolták:

Vásárlói vélemények

További véleményeket olvashat erről a termékről

Más nyelvek English