PeptidesHGH

Peptide Melanotan 2 België

 
Vraag een call back / SMS

Sending a message

Getuigenissen

U kunt schrijven van een review over de winkel na de aankoop!
Uw winkelwagen
Fysische en chemische eigenschappen
CAS nummer 121062-08-6
PubChem CID 92432
Moleculaire formule C50H69N15O9
Moleculaire massa 1024.18
Sequence Ac-Nle-cyclo(-beta-Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-epsilon-Lys-NH2)
Structurele namen Ac-cyclo[Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10]?-MSH4-10-NH2
Zuiverheid van peptide >99%
Oplosbaarheid Oplosbaar in water - 100 μg/mL steriel verdunningsmiddel (gedestilleerd gedeioniseerd water)
Fysieke verschijning Wit gefijofiliseerd poeder
Bron Biosynthetische productie (Chemische synthese)
Voorwaarden De producten die wij aanbieden zijn uitsluitend bestemd voor laboratoriumonderzoek. Maak alstublieft kennis met onze algemene voorwaarden voorafgaand aan het bestellen.
Synoniemen Melanotan-II , MT2
Unit Size 10 mg/vial
Unit quantity 1 vial

Melanotan 2 (bekend als Melanotan II of kortweg MT-2) is een synthetische analoog van natuurlijke melanocortine (een peptidehormoon).  Melanocortine stimuleert de synthese en afscheiding van melanine (melanogenese) door lagere huidcellen (melanocyten). De hoeveelheid melanine bepaalt de kleur van de huid en is genetisch bepaald, maar ook afhankelijk van de intensiteit van het UV-licht dat op de huid valt.
Melanine absorbeert schadelijke UV-stralen en zet ze om in warmte. Hoe hoger het melaninegehalte van de huid, hoe intensiever de UV-straling wordt geabsorbeerd en hoe beter de bescherming tegen bekende gevaren als
- zonnebrand en huidkanker
- vorming van pigmentvlekken op de huid
- vernietiging van collageen en huidveroudering

Natuurlijk melanocortine heeft een korte halfwaardetijd en is daarom niet doeltreffend als medische behandeling. Wetenschappers hebben de moleculaire formule van natuurlijk melanocortine gewijzigd om de stabiliteit ervan te verbeteren, en na analyse van een groot aantal gesynthetiseerde stoffen werd het Melanotan 2 peptide verkregen, dat ongeveer 1000 maal krachtiger is dan het origineel. Dit is te danken aan de veel snellere afgifte van melanine in de huid met MT-2 en de daaruit voortvloeiende bruining zonder langdurige blootstelling aan UV-stralen.  
Op die manier biedt Melanotan 2 een extra biologische bescherming tegen schadelijke UV-stralen en wordt het veiliger, sneller en gemakkelijker om een diepe bruining voor het hele lichaam te bereiken.

Indicaties voor het gebruik van dit synthetische melanocortine-analogon zijn mensen met een verminderde melanineproductie, alsmede mensen met een uitgesproken lichte teint. Het meest opvallende effect heeft Melanotan II op mensen uit Noord-Europa, die gekenmerkt worden door fototypes: I, II (huid is bleek, bruint niet of nauwelijks in de zon)
De afscheiding van melanine met behulp van MT-2 hangt af van een aantal factoren, zoals het huidtype, de mate van blootstelling aan UV-stralen, het lichaamsgewicht, enz.

Bijwerkingen
Mogelijke bijwerkingen van het peptide zijn: verhoogd libido, duizeligheid, huiduitslag en andere huidproblemen, en misselijkheid.
Contra-indicaties
Het geneesmiddel wordt best niet gebruikt in aanwezigheid van: tumoren, melanoom, hyperpigmentatie, alsook tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Koop Melanotan 2 in België tegen de beste prijs met snelle levering op onze website, en u zult genieten van de resultaten in een paar dagen na het gebruik.

Extra informatie
Half leven
Opslag Gelyofiliseerde Melanotan 2 is 90 dagen stabiel bij kamertemperatuur, maar dient gedurende een langere periode in een vriezer onder -8°C te worden opgeslagen. Na reconstitutie moet Melanotan 2 gekoeld worden bij temperaturen die niet hoger zijn dan 2°C.
Compatibiliteit Alle producten
WAARSCHUWING Dit product is een gelofiliseerd peptide voor onderzoeksgebruik. Dit product is NIET voor menselijk gebruik.
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook:

Beoordelingen van klanten

2018-01-24
  • 5

Lees meer beoordelingen over dit product

Andere talen FrançaisEnglish