PeptidesHGH

Peptid Melanotan 2 kjøp online

 
Be om en samtale tilbake / SMS

Sending a message

Betroelser

Du kan skrive en anmeldelse om butikken etter kjøpet!
Din handlevogn
Fysiske og kjemiske egenskaper
CAS nummer 121062-08-6
PubChem CID 92432
Molekylformel C50H69N15O9
Molekylær masse 1024.18
sekvens Ac-Nle-cyclo(-beta-Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-epsilon-Lys-NH2)
Strukturelle navn Ac-cyclo[Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10]?-MSH4-10-NH2
Renhet av peptid >99%
Løselighet Løselig i vann - 100 μg/mL sterilt fortynningsmiddel (destillert deionisert vann)
Fysisk utseende Hvit lyofilisert pulver
Kilde Biosyntetisk produksjon (kjemisk syntese)
Vilkår Produktene vi tilbyr er kun beregnet for laboratorieforskning. Vennligst gjør deg kjent med våre vilkår og betingelser før du bestiller.
Synonymer Melanotan-II , MT2
Enhetsstørrelse 10 mg/vial
Enhetskvantitet 1 vial

Melanotan 2 (kjent som Melanotan II eller MT-2 for kort) er en syntetisk analog av naturlig melanokortin (et peptidhormon). Melanokortin stimulerer syntesen og utskillelsen av melanin (melanogenese) av celler i det nedre laget av huden (melanocytter). Mengden melanin bestemmer hudfargen og er genetisk bestemt, men avhenger også av intensiteten til ultrafiolett stråling som treffer huden.
Melanin absorberer skadelige UV -stråler og omdanner det til varme. Jo høyere melanininnhold i huden, desto mer intenst absorberes UV -stråling og bedre beskyttelse mot kjente farer som:
- solbrenthet og hudkreft
- dannelse av aldersflekker på huden
- ødeleggelse av kollagen og aldring av huden

Naturlig melanokortin har en kort halveringstid og er derfor ikke effektiv som medisin. For å øke motstanden endret forskere molekylformelen til naturlig melanokortin, og etter å ha analysert et stort antall syntetiserte stoffer, ble Melanotan 2 -peptidet oppnådd, som viste seg å være omtrent 1000 ganger kraftigere enn originalen. Dette skyldes en mye raskere frigjøring av melanin i huden ved bruk av MT-2 og, som et resultat, solbrenthet, uten langvarig eksponering for UV-stråler.
Dermed gir Melanotan 2 ytterligere biologisk beskyttelse mot skadelige UV -stråler og en tryggere, raskere, lettere, dyp brunfarge for hele kroppen.

Indikasjoner for bruk av en syntetisk analog av melanokortin er for personer med brudd på melaninproduksjon, så vel som for de som har en uttalt lys hudfarge. Den mest merkbare effekten Melanotan II har på mennesker fra Nord -Europa, som er preget av fototyper: I, II (huden er blek, solbrun eller knapt brun i solen).
Frigjøring av melanin ved bruk av MT-2 avhenger av en rekke faktorer, for eksempel hudtype, UV-eksponering, kroppsvekt, etc.

Bivirkninger
Mulige bivirkninger av peptidet kan omfatte: økt libido, svimmelhet, utslett og andre hudproblemer, samt kvalme.
Kontraindikasjoner
Det er bedre å ikke bruke stoffet i nærvær av svulster, melanom, hyperpigmentering, så vel som under graviditet og amming.

Du kan kjøpe Melanotan 2 i Norge til den beste prisen og med rask levering akkurat nå på nettstedet vårt, og resultatet kan nytes i løpet av få dager etter at søknaden startet.

Tilleggsinformasjon
Halvlivet
Lagring Lyofilisert Melanotan 2 er stabil ved romtemperatur i 90 dager, men den skal lagres i en fryser under -8°C i en lengre periode. Etter rekonstituering skal Melanotan 2 kjøles i temperaturer som ikke overstiger 2°C.
Kompatibilitet Alle produkter
ADVARSEL Dette produktet er et lyofilisert peptid kun for forskningsbruk. Dette produktet er IKKE til human bruk.
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

Kunde anmeldelser

2017-10-27
  • 5

2017-08-24
  • 5

2017-08-24
  • 5

Les flere anmeldelser om dette produktet

Andre språk English