PeptidesHGH

Peptida Melanotan 2 de vânzare online

 
Cerere un apel inapoi / SMS

Sending a message

Recenzii

Puteți scrie o recenzie despre magazin după cumpărare!
Coșul tău de cumpărături
Proprietăți fizice și chimice
Număr CAS 121062-08-6
PubChem CID 92432
Formula moleculară C50H69N15O9
Masa moleculară 1024.18
Secvență Ac-Nle-cyclo(-beta-Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-epsilon-Lys-NH2)
Denumiri structurale Ac-cyclo[Nle4, Asp5, D-Phe7, Lys10]?-MSH4-10-NH2
Puritatea peptidei >99%
Solubilitate Solubil în apă - 100 μg/mL diluant steril (apă deionizată distilată)
Aspect fizic Pudră albă liofilizată
Sursă Producția biosintetică (sinteza chimică)
Condiții Produsele pe care le oferim sunt destinate exclusiv cercetării în laborator. Vă rugăm să vă familiarizați cu Termenii și condițiile noastre înainte de a comanda.
Sinonime Melanotan-II , MT2
Dimensiune unitate 10 mg/vial
Cantitate unitară 1 vial

Melanotan 2 (cunoscut sub numele de Melanotan II sau MT-2 pe scurt) este un analog sintetic al melanocortinei naturale (un hormon peptidic). Melanocortina stimulează sinteza și secreția de melanină (melanogeneză) de către celulele stratului inferior al pielii (melanocite). Cantitatea de melanină determină culoarea pielii și este determinată genetic, dar depinde și de intensitatea radiației ultraviolete care lovește pielea.
Melanina absoarbe razele UV dăunătoare, transformând-o în căldură. Cu cât conținutul de melanină al pielii este mai mare, cu atât radiațiile UV sunt mai intense absorbite și o protecție mai bună împotriva pericolelor cunoscute, cum ar fi:
- arsuri solare și cancer de piele
- formarea petelor de vârstă pe piele
- distrugerea colagenului și îmbătrânirea pielii

Melanocortina naturală are un timp de înjumătățire scurt și, prin urmare, nu este eficient ca medicament. Pentru a crește rezistența, oamenii de știință au modificat formula moleculară a melanocortinei naturale și după ce au analizat un număr mare de substanțe sintetizate, s-a obținut peptida Melanotan 2, care s-a dovedit a fi de aproximativ 1000 de ori mai puternică decât cea originală. Acest lucru se datorează unei eliberări mult mai rapide de melanină în piele folosind MT-2 și, ca urmare, arsuri solare, fără expunere prelungită la razele UV.
Astfel, Melanotan 2 oferă o protecție biologică suplimentară împotriva razelor UV dăunătoare și un bronz mai sigur, mai rapid, mai ușor și profund pentru întregul corp.

Indicațiile pentru utilizarea unui analog sintetic al melanocortinei sunt pentru persoanele cu o încălcare a producției de melanină, precum și pentru cei care au o culoare pronunțată a pielii. Cel mai vizibil efect pe care îl are Melanotan II asupra persoanelor din nordul Europei, care se caracterizează prin fototipuri: I, II (pielea este palidă, nu se bronzează sau abia se bronzează la soare).
Eliberarea de melanină folosind MT-2 depinde de o serie de factori, cum ar fi tipul de piele, expunerea la UV, greutatea corporală etc.

Efecte secundare
Efectele secundare posibile ale peptidei pot include: libidoul crescut, amețeli, erupții cutanate și alte probleme ale pielii, precum și greață.
Contraindicații
Este mai bine să nu utilizați medicamentul în prezența tumorilor, melanomului, hiperpigmentării, precum și în timpul sarcinii și alăptării.

Puteți cumpăra Melanotan 2 în România la cel mai bun preț și cu livrare rapidă chiar acum de pe site-ul nostru web, iar rezultatul poate fi bucurat în câteva zile de la începerea aplicării.

Informații suplimentare
Jumătate de viață
Depozitare Soluția liofilizată este stabilă la temperatura camerei timp de 90 de zile, însă ar trebui să fie depozitată într-un congelator sub -8°C pentru orice perioadă extinsă de timp. După reconstituire, Melanotan 2 trebuie să fie refrigerat la temperaturi care să nu depășească 2°C.
Compatibilitate Toate produsele
AVERTISMENT Acest produs este o peptidă liofilizată numai pentru cercetare. Acest produs nu este destinat uzului uman.
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si:

Recenzii clienți

Citiți mai multe recenzii despre acest produs

Alte limbi English